De Autowereld Podcast

Om de bekendheid, beleving en interactie met de kijkers van RTL Autowereld te vergroten, produceert PMG in samenwerking met Podcastguru de Autowereld Podcast. Carin van ’t Net, Tom Coronel, Werner Budding en Andreas Pol praten hierin over het leukste onderwerp om over te discussiëren: de auto, en alles wat daarbij komt kijken. Naast de audiovariant, die op meerdere plekken beluisterd kan worden (waaronder SpotifyGoogle PodcastsApple Podcasts en TuneIn), wordt de podcast ook met beeld uitgezonden op YouTube.

 

 

SEAT’s Auto-tutorial – hosted by Tom Coronel
Voor de nieuwe SEAT Leon heeft PMG, in opdracht van PON Holding, een persoonlijke vod- en podcast geproduceerd. Deze is bedoeld om potentiële klanten wegwijs te maken in de auto die zij komen testen bij de dealer. De host, Tom Coronel, heeft deze vod- en podcast voor zijn rekening genomen en neemt op een ontspannende manier de berijder mee in alles wat de nieuwe Leon bijzonder maakt; terwijl de testrijder of -rijdster zelf achter het stuur zit en rijdt!
Deze vodcast is ook te vinden op YouTube, waar video en audio elkaar versterken bij de uitleg. En een blik achter de schermen krijg je hier.