PMG is ontstaan vanuit Pilarczyk Media Groep en sinds 2000 ontwikkelt en produceert het webvideo’s, televisieprogramma’s, bedrijfsfilms, social media campagnes en commercials voor radio en tv.

 

Sinds 2018 wordt PMG geleid door Carin van ‘Net (mede-oprichter van Pilarczyk Media Groep) en Tom Coronel. Het PMG team bestaat uit specialisten op het gebied van camera, regie, productie, redactie, graphic design, social media, branded content- en formatontwikkeling.

 

De afgelopen 23 jaar hebben een veelvoud aan producties opgeleverd. Hieronder een kleine greep uit het werk van PMG.


Smartlife (SBS6)
Human interest TV-programma over het slimmer maken van je leven, gepresenteerd door Susanne Dijksterhuis en Bas Muijs. In het programma zie je de nieuwste gadgets, handige manieren om je leven efficiënter te maken en het laatste op het gebied van duurzame oplossingen.
Smartlife is geproduceerd in samenwerking met Mediamarkt-Saturn Holding Nederland.

Wielerland (RTL7 en RTL4)

Human interest TV-programma, gepresenteerd door Michael Boogerd. In het programma zie je topwielrenners, maar is er ook aandacht voor materiaal, voeding, training en opkomend talent.
Wielerland is geproduceerd in samenwerking met Rabobank, Vacansoleil, Shimano, Amstel en Specialized.

Mediazine (SBS6)

Gadget TV-programma, gepresenteerd door Susanne Dijksterhuis en Bas Muijs. In dit programma zie je het nieuwste op het gebied van elektronica voor thuis of op het werk.
Mediazine is geproduceerd in samenwerking met Mediamarkt-Saturn Holding Nederland.

Het Snoer Om! (SBS6)
Make-over TV-programma, gepresenteerd door Bas Muijs. In dit programma worden kandidaten opgegeven door familie en vrienden. De kandidaten (soms ook verenigingen en stichtingen) verdienen om uiteenlopende redenen een make-over. Bas Muijs richt met zijn team hun huis of locatie opnieuw in, met de mooiste meubels en het nieuwste en slimste op het gebied van elektronica. Geproduceerd in samenwerking met Mediamarkt-Saturn Holding Nederland en Pronto Wonen.

RTL Vaart (RTL7) / Nederland Vaart (SBS6)

Human interest TV-programma’s, gepresenteerd door Vivian Slingerland en Epco Ongering. Hierin zie je de mooiste vaargebieden, de nieuwste boten en de beste gadgets om jouw vaarbeleving nog beter te maken. Daarnaast stapt Vivian aan boord bij watersporters om te zien hoe Nederlanders van hun boot genieten.
Geproduceerd in samenwerking met Yamaha, Interboat, Botentekoop.nl en VanClaes.

Nuon Solar Challenge (RTL7)

Semi-live wedstrijdverslag van de World Solar Challenge in Australië. Het team van PMG racet mee met de zonnewagen van de TU Delft en brengt iedere dag een verslag uit bij RTL7. In de serie zie je het studententeam en hun ‘Nuna’ racewagen van bouw tot testen, en van racen tot en met de overwinning!
Het programma is geproduceerd in samenwerking met Nuon.

Supercars (RTL7)

Human interest TV-programma, gepresenteerd door Michael Pilarczyk. In het programma zie je niet alleen de snelste auto’s voor op straat en op het circuit, maar ook het onderdeel ‘The Extreme Drivers Challenge’; de zoektocht naar nieuw racetalent. Kandidaten zonder race-ervaring moeten zich meten op stormbanen, kartcircuits en uiteindelijk ook race-circuits met echte race-auto’s in binnen- en buitenland. De winnaar mag een seizoen lang racen in een officiële Nederlandse klasse.

Gek op Wielen (RTL7)

Infotainment TV-programma over alles dat wielen heeft, gepresenteerd door Bavo Galama. Als cabaretier heeft Bavo een komische kijk op het leven én op auto’s of wat ook maar wielen heeft.

NL op Wielen (SBS6)

Human interest TV-programma, gepresenteerd door Bavo Galama. Hierin rijdt hij met de nieuwste auto’s en motorfietsen en duikt hij achter de schermen bij grote automerken, maar een belangrijk onderdeel is het weggeven van een nieuwe tweedehandsauto aan iemand die het echt verdient. Kijkers kunnen vrienden of familie opgeven die erg geholpen worden met een betrouwbare auto.  Geproduceerd in samenwerking met Glasgarage, Nieuweautokopen.nl, Vredestein en Autowereld.nl.

Wheels on 7 – (RTL7)

Studioprogramma over auto’s en autosport, gepresenteerd door Jeroen Nieuwenhuize met bekende gasten als Olav Mol, Tom Coronel, Jeroen Bleekemolen, Michael Pilarczyk, Werner Budding en Sjoerd van Stokkum. In dit 45 minuten durende programma zie je het laatste nieuws, bijzondere autoverhalen, de nieuwste modellen en memorabele gebeurtenissen uit de autowereld.

De digitale revolutie (Veronica)
Infotainment TV-programma in het nieuwe millennium, gepresenteerd door Cindy Pielstroom en Michael Pilarczyk, over de opkomst van de nieuwe digitale wereld met aandacht voor handige software, slimme tips en trucs voor het surfen over het World Wide Web en nieuwe ontwikkelingen op hardware-gebied die het leven slimmer, sneller en efficiënter maken.

Jolink Goes Mexico (RTL7)

Reisprogramma met Bennie Jolink en zijn goede vriend Pattu ‘Paul’ Sprenkeler. Met de motor doorkruisen zij Mexico op zoek naar de mooiste routes en meest bijzondere locaties, geholpen door de lokale bevolking die door Benny en Pattu worden bedankt met uiteenlopende muzikale ‘evergreens’.
Jolink Goes Mexico is geproduceerd in samenwerking met USA Motorreizen, Polaroid, SOL en State of Art Menswear.

Stapel op Auto’s (RTL5)

In dit infotainment TV-programma gaat acteur en presentator Huub Stapel op zoek naar de mooiste autoverhalen in binnen- en buitenland en test hij de nieuwste modellen, uiteraard op geheel eigen wijze.

De Heilige Koe (RTL7)
TV-programma over de nieuwste en meest bijzondere auto’s, evenementen en autosport, gepresenteerd door Julia Samuel en Michael Pilarczyk.

RTL Wintersport (RTL4)

Human interest TV-programma over skiën en snowboarden, gepresenteerd door topskiër Lars Bremekamp en topsnowboarder Erik van Kammen. In het programma zie je de mooiste wintersportgebieden van Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland, maar ook het nieuwste op het gebied van ski- en snowboardmateriaal. Onderdeel van RTL Wintersport is Snowchamps; de zoektocht naar de beste wintersporter van Nederland. Uit honderden kandidaten en via diverse voorronden in Nederland en het buitenland, gaat uiteindelijk één winnaar met de titel Snowchamp aan de haal.
RTL Wintersport is geproduceerd in samenwerking met de Nederlandse Ski Vereniging, Duijvesteijn Wintersport, SnowWorld en de vooraanstaande skigebieden van Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland.

Corporate (short) films
SEAT
Auto-Tutorial – Podcast + Video, Kia Motors Nederland – Webvideoserie Elektrisch rijden, DENSO Europe – social campagne + videoserie, DENSO EuropeLivestream op locatie – IAA Frankfurt, AutoTrader – commercial AutoTrader Dashboard (met Spyker), BMW DusseldorpLivestream op locatie, Sectorinstituut Transport & Logistiek – Hoe was jouw dag vandaag? Online video & social campagnes met Maxim Hartman, Scania Benelux – online & social campagnes, SenterNovem (Agentschap NL) voorlichtingsfilm Schoner moet Sneller, Ministerie voor Infrastructuur en Milieu – Green Innovation, RAI Vereniging – Kindervoorlichtingsfilm Volty Power en de nieuwe generatie, NUON – Moodfilm, Leaseplan – Product- & Moodfilm, Greenibcar – Corporate film, AutoBinck Group –  Corporate film 100 years of passion for mobility, Carrier France – Productfilm, Polaroid Eyewear – Productfilm, MANCommercial TGX PerformanceLion, ROC Nederland – commercial-serie voor scholen Respect The Rules, Kruizinga.nl – Radiocommercials ‘Opgeruimd werkt lekker’‘Opgeruimd werkt lekker’ tag-on & ‘Verrassend slim en duurzaam’.

 

In ontwikkeling:
PMG is continue bezig met het ontwikkelen van nieuwe formats en concepten. Benieuwd of er projecten zijn waar jij bij kunt aansluiten? Neem hier contact met ons op.