Autowereld

Autowereld bestaat al meer dan 23 jaar en neemt als autoprogramma daardoor een unieke positie in. In dit consumentenprogramma zie je alles dat wielen heeft; nieuwe auto’s, occasions, supercars, klassiekers, duurzame mobiliteit en motorfietsen. Onze presentatoren nemen de kijkers mee achter de schermen bij grote merken, laten de laatste innovaties zien óf gaan voor de maximale beleving aan boord van uiteenlopende modellen. Daarnaast kent Autowereld een breed platform op social media, RTLAutowereld.nl en de online videokanalen zoals Videoland en YouTube.

Zondag 17:30 uur RTL7
Dinsdag 23:30 uur RTL7
Zaterdag 17:30 uur RTL7

Bekijk meer

Autowereld Podcast

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast!

Samen met de leukste gasten praten Carin van ’t Net, Tom Coronel en Andreas Pol in een bomvolle podcast over het gezelligste onderwerp om over te discussiëren: de auto, en alles wat daarbij komt kijken. Een podcast waar ook voor niét-autogekken genoeg te lachen valt!

Met nieuws, wetenswaardigheden, bijzondere verhalen van achter de schermen, ondeugende anekdotes én rijtests vanaf de bestuurdersstoel. Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, races en rally’s en over verleden, heden en de toekomst!

Bekijk meer