Tom Coronel

Tom is één van de bekendste autocoureurs van Nederland. Hij won meerdere titels in uiteenlopende raceklassen en werd onlangs, op 51-jarige leeftijd, nog kampioen in de Europese TCR toerwagenklasse. Met een race-carrière van ruim 34 jaar en nog actieve deelname in de Dakar Rally en diverse toerwagenklassen, zit hij vrijwel wekelijks in een race-auto ergens op een circuit over de wereld. Racet hij niet, dan geeft hij les aan vaak al gevorderde en ervaren coureurs. Naast coureur is Tom een gedreven ondernemer, presentator van onder andere Autowereld en Formule-1 analist bij Viaplay, maar hij is ook een veelgevraagde tafelgast door z’n opvallende uitspraken en enthousiasme. Tom is één bonk energie en weet topsport en ondernemen naadloos te combineren en ook over te brengen aan anderen.

 

Tom is te boeken als dagvoorzitter, spreker en presentator voor videoproducties.

Allard Kalff

Allard is bij het grote publiek bekend als Formule-1 expert en commentator, al zullen veel mensen hem ook kennen als ‘Mister Dakar’. Minder bekend is Allards brede interesse en kennis in de wereld van transport en logistiek. Daarnaast heeft Allard, naast de fascinatie voor (race)auto’s en trucks, ook een grote interesse in paarden waarbij hij zelf uitkomt in de discipline reining. Allard racet nog regelmatig (onder andere op de circuits van Le Mans en Spa), is wekelijks in studio’s te vinden als commentator, analyticus, presentator of voice-over en is bij menig event aanwezig als dagvoorzitter. Dankzij jarenlange ervaring beheerst Allard een losse stijl, waarbij hij ongemerkt de regie in handen houdt. Hij is gepassioneerd over ondernemen, techniek én de toekomst. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en floreert als er improvisatie gewenst is.

 

Allard is te boeken als dagvoorzitter, spreker, interviewer, voice-over en als presentator voor videoproducties (ook Engelstalig).

Andreas Pol

Als eindredacteur, presentator en voice-over is Andreas één van de drijvende krachten achter Autowereld. Naast z’n brede interesse in alles wat wielen heeft (klassiek of nieuw) houdt hij ook de wereld van transport en logistiek nauwlettend in de gaten en is hij betrokken bij Transportwereld. Andreas heeft jarenlange ervaring in het vertalen van een commerciële boodschap naar (redactionele) ‘story-telling’ content. Naast televisieprogramma’s, maakt hij online video’s, bedrijfsfilms, tutorials en podcasts. Andreas is energiek, breed geïnteresseerd, betrokken, flexibel en enthousiast.

 

Andreas is te boeken als voice-over en als presentator voor videoproducties.

Jeroen Mul

Jeroen zijn carrière begon op 16 jarige leeftijd in de nationale autosport. Via de Formule Ford, Formule Renault en Formule 3 wist Jeroen een overstap te maken naar GT auto’s waar hij vervolgens werd opgemerkt en opgepikt door het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini. Dankzij zijn communicatieve en commerciële vaardigheden heeft hij zich binnen dit exclusieve merk een positie weten te verwerven als instructeur en “brand ambassador” waardoor Jeroen nu al ruim 10 jaar de wereld rondvliegt om de meest exclusieve producten te presenteren en demonstreren voor internationaal publiek. Daarbij is Jeroen vanuit zijn diepgewortelde passie voor auto’s al voor het 3e seizoen een vast onderdeel van het presentatieteam bij Autowereld en schuift hij regelmatig aan als autosport deskundige en presentator bij de podcast F1 Aan Tafel. Jeroen zijn verhaal over hoe zijn jongensdroom werkelijkheid is geworden is een fascinerend en inspirerend verhaal boordevol anekdotes en kijkjes achter de schermen. Jeroen is gepassioneerd en vol enthousiasme, met een bijzonder gevoel voor stijl en kwaliteit.

 

Jeroen is te boeken als dagvoorzitter, spreker en presentator voor videoproducties (ook Engelstalig).

 

Neem voor meer informatie contact op met Carin van ’t Net.
carin@pmgcontent.nl of tel: +31 (0)6 50 203 203