Our first experience working together with PMG has been very professional and pleasant. We have recorded a wonderful item for RTL Transportwereld. The PMG team is not only recording the item but also provide ideas and thinks proactively to get the most out of the item in a structured way. Due to this we came with a fantastic end-result. Internally and externally we have only received positive reactions after the broadcast on TV. We are definitely continuing our work together with PMG and look forward to creating more fascinating items.

Fabian Koekenberg – Sales & Marketing Specialist TBR | Apollo Tyres

 


“Het unieke van PMG is dat ze heel goed hun kennis in de automotive kunnen combineren met goede programma’s maken of producties draaien. Ze zijn uitstekend in staat om de boodschap kwalitatief en op een aantrekkelijke manier over te brengen en denken pro-actief mee om het op een andere manier neer te zetten.”

Jelle Holdinga – Manager Marketing & Communication | Hyundai Motor Netherlands

 

“Heineken heeft samen met PMG opnames gemaakt voor RTL Transportwereld. Door de goede voorbereiding en de professionaliteit van PMG zijn de juiste filmshots ontstaan waarbij de kwaliteit goed te zien is. Door alles goed in beeld te brengen, is onze boodschap op de juiste manier naar voren gekomen. De samenwerking is vanuit ons dus als erg waardevol ervaren.”
Carl van der Wielen – Manager Tankbier | HEINEKEN Nederland



“Samen met PMG hebben wij verschillende items opgenomen voor RTL Transportwereld en RTL Autowereld. Het team van PMG is professioneel en denkt proactief mee. Het is een prettige partij om mee samen te werken. In vrij korte tijd wordt er ook altijd weer een fantastisch eindresultaat neergezet. En ontzettend leuk om na de uitzending positieve reacties te ontvangen. Ook volgend seizoen werken wij graag weer samen aan een paar mooie items!”
Ellen van Keulen – Projectmanager marketing specialties | TotalEnergies

 


“Vanuit Scania blijft RTL Transportwereld een interessant kanaal om onze doelgroep te bereiken. Dankzij de sterke redactionele basis met veel vakinhoudelijke kennis, krijgt de geïnteresseerde kijker wekelijks een boeiend programma voorgeschoteld waaraan wij graag meewerken.”
Nico van der Klugt – Press & Corporate Communications Officer | Marketing & Communication | Scania Belgium NV-SA | Scania Nederland BV | Scania Luxembourg SA

 

“Als coöperatieve verzekeraar voor logistiek en transport, over weg en water, vinden wij het bij TVM belangrijk om mooie en relevante verhalen en ontwikkelingen in de sector te laten zien aan onze doelgroep. We doen dit al vele jaren in een goede en prettige samenwerking met het bevlogen team van Carin bij RTL Transportwereld. De mensen voor en achter de schermen weten de kernboodschap altijd op een passende manier te vertalen in aansprekende content van hoge kwaliteit. Een fijne en professionele partij om mee te werken.”

Frank Woestenburg – Manager Corporate en Interne Communicatie | TVM verzekeringen



“De samenwerking met PMG ervaren wij als erg prettig en professioneel. Het team denkt graag mee met het ontwikkelen van scripts, teksten, opbouw en locaties en is in staat om de meest relevante boodschappen duidelijk tot uiting te laten komen. Hierdoor hebben we al meerdere mooie en boeiende items samen kunnen maken. Je merkt gewoon aan alles dat je met een team van professionals hebt te maken. En dat is wel zo comfortabel.”
Roy van de Giessen – Manager Marketing & Communicatie | MAN Truck & Bus b.v.

 

“Voor ons LCB Thema Multimodaal zochten wij een manier om onze boodschap – internationaal transport van de weg, we doen dat met elkaar, via een Joint Corridor – zichtbaar te maken. De acceptatie en implementatie van Joint Corridors is niet alleen voor LCB belangrijk, maar is winst voor de hele logistieke sector. De samenwerking met RTL Transportwereld was hier een schot in de roos. Het vermogen van Transportwereld om dit complexe verhaal middels een korte video uit te leggen heeft binnen de transport en logistiek de term “Joint Corridor” tot een begrip gemaakt. Ook de korte tijd waarin dit mogelijk is gemaakt is een prestatie van formaat!”

Leo Kemps – Directeur | Logistics Community Brabant

 

“Bedankt voor de fantastische uitzending. De opnames waren echt leuk om te doen, de mensen prettig om mee samen te werken, en de uitzending was waanzinnig gaaf! Wij hadden stiekem wel gehoopt op een extra order, maar hebben binnen een week 5 nieuwe projecten verkocht! Ontzettend bedankt en je mag ons altijd bellen voor meer!”

Carel van Helsdingen – TopHat

 

“Om één van onze producten, het BE-Combi 3500PLUS Systeem, en om onze nieuwe relatie Leen Bakker voor dit product wat extra aandacht te geven, hebben we contact gezocht met RTL Transportwereld voor een item in het gelijknamige programma. De wijze waarop de PMG crew vanaf het eerste contact, tot het opstellen van het script en het creëren van het draaiboek, heeft geacteerd was uiterst professioneel. Omdat Leen Bakker in Nederland een belangrijke naam heeft hoog te houden, was het natuurlijk een beetje “laveren” rondom de verschillende standpunten. Echter de professionele aanpak van Carin van ’t Net stond borg voor een prettige samenwerking tussen de partijen.
Mede dankzij de ruime ervaring van Allard Kalff op het gebied van interviewen en uitstekend regie- en camerawerk van Chilo Oostergetel is er een uiterst professioneel en inhoudelijk goed item gemaakt waarop wij als bedrijf zeer veel positieve reacties hebben mogen ontvangen.
BE-Combi Systems heeft ondanks Covid-19 perikelen haar beste jaar achter de rug, of dit er iets mee te maken heeft … ”

Niek Slotboom – Algemeen Directeur | BE-Combi

 


“PMG is een ervaren partij die werkt met een enthousiaste groep mensen. Voor Heilig Group heeft PMG één van onze projecten uitgelicht: een unieke volautomatische zanddepot-installatie. Ze hebben ons geholpen met een fantastische videoreportage. PMG heeft vooral hun expertise laten zien door het volledige verhaal sterk weer te geven met beeld en tekst. We kijken met veel trots terug op dit succesvolle project. Een vlekkeloze samenwerking, een extra uitzending zonder kosten, wij doen dit graag snel weer!”
Steven Beukers – Marketing Communicatie | Heilig Group