SEAT’S AUTO-TUTORIAL – HOSTED BY TOM CORONEL

Voor de nieuwe SEAT Leon heeft PMG, in opdracht van PON Holding, een persoonlijke vod- en podcast geproduceerd. Deze is bedoeld om potentiële klanten wegwijs te maken in de auto die zij komen testen bij de dealer. De host, Tom Coronel, heeft deze vod- en podcast voor zijn rekening genomen en neemt op een ontspannende manier de berijder mee in alles wat de nieuwe Leon bijzonder maakt; terwijl de testrijder of -rijdster zelf achter het stuur zit en rijdt!

Deze vodcast is ook te vinden op YouTube, waar video en audio elkaar versterken bij de uitleg.

Bekijk meer

Livestream dealer meeting Hyundai Motor Nederland

Om de jaarlijkse dealer meeting van Hyundai Motor Nederland dit keer corona-proof te maken, werd een beroep gedaan op PMG om een livestream event te organiseren. Via een meer-camera livestream op locatie, gepresenteerd door Tom Coronel, werden dealers en directie op de hoogte gebracht van de nieuwe Hyundai-modellen en de plannen voor 2021. Door een combinatie van onbemande robotcamera’s en bemande studiocamera’s, konden modellen tot in detail worden getoond en besproken. Daarnaast zorgde een talkshow setting, ondersteund door videobeeld en graphics, voor een heldere uitleg van de boodschap; een perfect alternatief voor een fysieke dealer meeting.

Bekijk meer

Kia – Alles over elektrisch rijden

Voor Kia Motors Nederland produceerde PMG een reeks webvideo’s over elektrisch rijden. Op een speciaal ingericht gedeelte van Kia.nl, behandelt Andreas Pol in zeven video’s de belangrijkste wetenswaardigheden rondom de verschillende mogelijkheden van elektrisch autorijden. De video’s én de website zijn bedoeld om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met gedeeltelijk of volledig elektrische auto’s.

De serie is ook terug te vinden op het Youtube-kanaal van Kia Motors Nederland.

Bekijk meer

CARS & CHARACTERS

In Cars & Characters gaat presentator, maar vooral Petrolhead, Werner Budding op zoek naar de meest unieke autoverhalen en de karakters achter deze verhalen. Werner zoekt roemrijke automysteries uit, duikt in auto(sport)prestaties die geschiedenis hebben geschreven en komt op de meest iconische plekken uit de autogeschiedenis.

Carel van Helsdingen (TopHat): Bedankt voor de fantastische uitzending. De opnames waren echt leuk om te doen, de mensen prettig om mee samen te werken, en de uitzending was waanzinnig gaaf! Wij hadden stiekem wel gehoopt op een extra order, maar hebben binnen een week 5 nieuwe projecten verkocht! Ontzettend bedankt en je mag ons altijd bellen voor meer!

Zondag 17:00 uur RTL7
Zaterdag 17:00 uur RTL7
Zondag 12:00 uur RTL7

Bekijk meer

Autowereld Podcast

Volgas, álles over auto’s, dát is de Autowereld Podcast!

Samen met de leukste gasten praten Carin van ’t Net, Tom Coronel en Andreas Pol in een bomvolle podcast over het gezelligste onderwerp om over te discussiëren: de auto, en alles wat daarbij komt kijken. Een podcast waar ook voor niét-autogekken genoeg te lachen valt!

Met nieuws, wetenswaardigheden, bijzondere verhalen van achter de schermen, ondeugende anekdotes én rijtests vanaf de bestuurdersstoel. Over supercars, zelfrijdende auto’s, klassiekers, races en rally’s en over verleden, heden en de toekomst!

De Autowereld Podcast: ván liefhebbers, vóór liefhebbers!

Bekijk meer

Radiocommercials voor Kruizinga.nl

Na een succesvolle 2019 radiocampagne voor Kruizinga.nl (dochterbedrijf van Manutan), heeft PMG ook voor 2020 de radiocommercial voor deze specialist in opslag- en transportmiddelen geproduceerd.

De radiocommercial, uitgezonden bij onder andere QMusic, Talpa en Ster, vind je hier rechts.

De campagne van 2019, met een humoristische insteek, vind je hier hieronder.

Bekijk meer