Showreel Logistics Community Brabant

In opdracht van Logistics Community Brabant maakte PMG, ter gelegenheid van het vijfjarig jubileum van LCB, een showreel met daarin alle thema’s en uiteenlopende projecten van Logistics Community Brabant. LCB is een samenwerking tussen Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit van Tilburg, Nederlandse Defensie Academie en Breda University of Applied Sciences.
LCB brengt ondernemers, onderwijs, overheid en onderzoek bij elkaar om samen tot logistieke innovaties te komen in Noord-Brabant; voor vandaag en morgen.

Bekijk meer

Serie mini-documentaires voor de gemeente Groningen en de Europese Unie

In opdracht van de gemeente Groningen en de Europese Unie maakt PMG een serie mini-documentaires rondom Groningens transitie van fossiele brandstof naar waterstof.
Noord-Nederland is door de Europese Unie als de waterstofregio van Europa aangewezen en is daardoor betrokken bij een veelvoud aan duurzame initiatieven. Zo volgt de serie onder andere project HyTrEc2 dat waterstofvoertuigen wil ontwikkelen en de waterstofmarkt wil stimuleren en in project Hector worden 7 waterstofvuilniswagens ontwikkeld en getest in 7 plaatsen in Noord-West-Europa.
Deze serie, die alle facetten van deze energietransitie laat zien, wordt onder andere uitgezonden in het televisieprogramma RTL Transportwereld bij RTL7, maar is ook te zien op Videoland, RTLXL en Youtube.

Bekijk meer

Serie mini-documentaires voor Simon Loos

In opdracht van Simon Loos BV maakt PMG een serie mini-documentaires over de uiteenlopende diensten van Simon Loos. We kijken achter de schermen en onderzoeken hoe alle mannen en vrouwen ervoor zorgen dat de juiste goederen op de juiste plaats komen en welke uitdagingen onderweg opgelost moeten worden. De serie wordt uitgezonden in het televisieprogramma RTL Transportwereld bij RTL7, maar is ook te zien op Videoland, RTLXL en Youtube (op het kanaal van RTL Transportwereld en Simon Loos).

Bekijk meer

Autowereld

Autowereld bestaat al meer dan 23 jaar en neemt als autoprogramma daardoor een unieke positie in. In dit consumentenprogramma zie je alles dat wielen heeft; nieuwe auto’s, occasions, supercars, klassiekers, duurzame mobiliteit en motorfietsen. Onze presentatoren nemen de kijkers mee achter de schermen bij grote merken, laten de laatste innovaties zien óf gaan voor de maximale beleving aan boord van uiteenlopende modellen. Daarnaast kent Autowereld een breed platform op social media, RTLAutowereld.nl en de online videokanalen zoals Videoland en YouTube.

Zondag 17:30 uur RTL7
Dinsdag 23:30 uur RTL7
Zaterdag 17:30 uur RTL7

Bekijk meer

Transportwereld

Transportwereld volgt de trends en ontwikkelingen in de wereld van transport en logistiek; al jaren. Sterker nog: de titel, die aandacht besteedt aan vervoer per spoor, over de weg, door de lucht en over het water, is de langstlopende branded content serie op de Nederlandse televisie, met aansprekende inhoud voor consumenten én bedrijven. Presentator Allard Kalff, journalist Iep van der Meer en beroepschauffeur (en beroepsvlogger) Martijn Kuipers testen het nieuwste materieel, onderzoeken de slimste innovaties en volgen de mooiste (logistieke) processen. Daarnaast kent Transportwereld een breed platform op social media, RTLTransportwereld.nl en de online videokanalen zoals Videoland en YouTube.

Zondag 17:00 uur RTL7
Woensdag 23.30 uur RTL7
Zaterdag 17:00 uur RTL7

Bekijk meer Reviews van onze partners

TV-Commercial voor Racesquare.nl uitgezonden bij Ziggo Sport

In opdracht van Racesquare Holding BV, maakte PMG deze TV-commercial die gedurende ieder F1-weekend wordt uitgezonden bij Ziggo Sport.

Bekijk meer

Social campagne voor ALLSAFE Engine Rooms

In opdracht van ALLSAFE Group BV maakte PMG een succesvolle social campagne met Tom Coronel rondom de nieuwe ALLSAFE Engine Rooms. Het resultaat leverde direct nieuwe klanten op.

Bekijk meer

CARS & CHARACTERS

Cars & Characters gaat op zoek naar de meest unieke autoverhalen en de karakters áchter deze verhalen. Het programma zoekt roemrijke automysteries uit, duikt in auto(sport)prestaties die geschiedenis hebben geschreven en komt op de meest iconische plekken uit de autogeschiedenis.

Zondag 17:00 uur RTL7
Zaterdag 17:00 uur RTL7
Zondag 12:00 uur RTL7

Bekijk meer Reviews van onze partners

Proefrit-Podcast: SEAT Ibiza en SEAT Arona

Voor Pon's Automobielhandel BV, maakte PMG twee Proefrit-Podcasts. Proefrijders van een SEAT Ibiza of SEAT Arona krijgen van Tom Coronel, tijdens hun rit, uitleg over de auto. Op deze manier leert en ervaart de klant, tijdens het rijden, alle bijzondere features op deze SEAT's.

Bekijk meer

Livestream dealer meeting Hyundai Motor Nederland

Voor de jaarlijkse dealer meeting van Hyundai Motor Nederland werd een beroep gedaan op PMG om een livestream event te organiseren. Via een meer-camera livestream op locatie, gepresenteerd door Tom Coronel, werden dealers en directie op de hoogte gebracht van de nieuwe Hyundai-modellen en de plannen voor de toekomst. Door een combinatie van onbemande robotcamera’s en bemande studiocamera’s, konden modellen tot in detail worden getoond en besproken. Daarnaast zorgde een talkshow-setting, ondersteund door videobeeld en graphics, voor een heldere uitleg van de boodschap; een perfect alternatief voor een fysieke dealer meeting.

Bekijk meer

Kia – Alles over elektrisch rijden

Voor Kia Motors Nederland produceerde PMG een reeks webvideo’s over elektrisch rijden. Op een speciaal ingericht gedeelte van Kia.nl, behandelt Andreas Pol in zeven video’s de belangrijkste wetenswaardigheden rondom de verschillende mogelijkheden van elektrisch autorijden. De video’s én de website zijn bedoeld om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met gedeeltelijk of volledig elektrische auto’s.

De serie is ook terug te vinden op het Youtube-kanaal van Kia Motors Nederland.

Bekijk meer

SEAT’S AUTO-TUTORIAL – HOSTED BY TOM CORONEL

Voor de nieuwe SEAT Leon heeft PMG, in opdracht van PON Holding, een persoonlijke vod- en podcast geproduceerd. Deze is bedoeld om potentiële klanten wegwijs te maken in de auto die zij komen testen bij de dealer. De host, Tom Coronel, heeft deze vod- en podcast voor zijn rekening genomen en neemt op een ontspannende manier de berijder mee in alles wat de nieuwe Leon bijzonder maakt; terwijl de testrijder of -rijdster zelf achter het stuur zit en rijdt!

Deze vodcast is ook te vinden op YouTube, waar video en audio elkaar versterken bij de uitleg.

Bekijk meer