Presentator, maar vooral Petrolhead, Werner Budding gaat op zoek naar de meest unieke autoverhalen en de persoonlijkheden achter deze verhalen.

Zo is Werner met Gijs van Lennep naar Sicilië afgereisd, om daar de beruchte Targa Florio opnieuw te rijden… mét Gijs’ originele, racewinnende Porsche! De tweede aflevering bracht Werner bij Donkervoort; een merk dat de emotie van een auto tot een ware kunst kan verheffen. De mannen van TopHat waren te zien in aflevering drie. Zij transformeren iconische Land Rovers tot extreem luxe, bloedsnelle en perfect sturende apparaten. De vierde aflevering speelde zich af in Brummen, bij Nico Aaldering; autoliefhebber, succesvol klassiekerhandelaar én jeugdige belhamel die nog altijd met autootjes mag spelen.

Carel van Helsdingen (TopHat): Bedankt voor de fantastische uitzending. De opnames waren echt leuk om te doen, de mensen prettig om mee samen te werken, en de uitzending was waanzinnig gaaf! Wij hadden stiekem wel gehoopt op een extra order, maar hebben binnen een week 5 nieuwe projecten verkocht! Ontzettend bedankt en je mag ons altijd bellen voor meer!